У Нижньосірогозькому районі обговорили питання підтримки сімей, які прибули з Донецької та Луганської областей

28 Липня 2014 11:44
7929_thumb

http://www.oda.kherson.ua/

25 липня 2014 року заступник голови райдержадміністрації Людмила Гладун провела чергове засідання районного координаційного центру з питань підтримки сімей, які прибули з Донецької та Луганської областей, на якому обговорено питання про стан розв’язання в районі соціально-побутових проблем громадян, які переселилися з районів проведення антитерористичних операцій. З інформаціями виступили начальник управління соціального захисту Інна Пашко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Людмила Бородіна, селищний голова Олександр Грушко.

Начальник управління соціального захисту Інна Пашко проінформувала всіх присутніх, що відповідно до прийнятого рішення на попередньому засіданні управлінням соціального захисту населення районної державної адміністрації розроблено інформаційні листи з телефонами організацій для звернень громадян, що потребують допомоги. Дані листи направлені до районних служб та організацій, сільських та селищної рад для розміщення їх на інформаційних стендах. Окрім цього, відповідні матеріали опубліковано в районній газеті «Червоний промінь» та розміщено на офіційному сайті органів влади району.
Крім цього, на порядок денний було винесено питання про надання матеріальної допомоги громадянці, яка переселилася з Луганська та тимчасово зареєстрована в районі. Члени районного координаційного центру вирішили надати матеріальну допомогу вищезазначеній особі. За рішенням членів координаційного центру відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації рекомендовано забезпечити надання психолого-педагогічної підтримки дітям, які проживають в сім’ях, що прибули з районів проведення АТО.