«Agrofusion» планує розширювати свої потужності в Херсонській області

24 Липня 2014 11:00
1_206

http://www.oda.kherson.ua

24 липня 2014 року заступник голови обласної державної адміністрації – керівник апарату Сергій Тріщанович провів нараду з питань розвитку овочевої галузі на території Білозерського, Голопристанського, Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області.

Так, президент групи компаній «Agrofusion» Сергій Сипко представив презентацію «Ключові «терміни» соціального успіху». Він розповів про створення нових робочих місць, забезпечення належної зарплати, а також про виробничі показники групи компанії «Agrofusion», перспективи розвитку сільських районів за рахунок сплати податків: «Ключові «терміни» соціального успіху» розвитку томатної індустрії на півдні України залежать від наявності робочих місць, податків та заробітної плати», – зазначив Сергій Сипко.

Заступник голови облдержадміністрації – керівник апарату Сергій Тріщанович, у свою чергу, наголосив, що для Херсонщини подальше впровадження даного інвестиційного проекту є надзвичайно актуальним, оскільки в області щороку збільшуються обсяги виробництва сільськогосподарської продукції, що вимагає розвитку галузі зберігання та переробки.

Також було зазначено, що обласна державна адміністрація зацікавлена в реалізації вищенаведеного проекту і підтримує ініціативу компанії підписати Меморандум про співробітництво між Херсонською обласною державною адміністрацією та ГК «Agrofusion».

Довідка. «Agrofusion» – вертикально інтегрований сільськогосподарський холдинг із замкнутим циклом виробництва, по вирощуванню томатів та їх подальшою переробкою в томатну пасту. У Херсонській та Миколаївській областях розташовані 4 сільгосппідприємства, які спеціалізуються на вирощуванні томатів, і 2 заводи з виробництва томатної пасти загальною продуктивністю понад 300 тисяч тонн томатів в сезон.
Група компаній «Agrofusion» – лідер в промисловому виробництві томатної пасти в Україні. Холдинг виробляє томатну пасту під торговою маркою ТМ «Інагро».