На курортній території с. Залізний Порт закінчила перевірку перша робоча група

23 Липня 2014 14:16
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

http://www.oda.kherson.ua

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації щодо обстеження рекреаційно-курортної території с.Залізний Порт Голопристанського району та забезпечення її функціонування утворено 4 робочі групи та затверджено їх склади і графіки проведення перевірок.

У складі кожної робочої групи працюють представники територіального управління Держгірпромнагляду у Херсонській області; інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті; інспекції Головного управління ветеринарної медицини в Херсонській області; управління туризму та курортів обласної державної адміністрації; управління ДСНС у Херсонській області; інспекції з питань захисту прав споживачів в області; управління громадської безпеки УМВС; служби боротьби з економічною злочинністю управління УМВС та представники самооборони.
Так, з 17 по 22 липня 2014 року, на зазначеній території розпочала перевірку перша робоча група.
Як повідомив керівник робочої групи, в.о. начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Херсонській області Володимир Бондарчук під час проведення перевірки було виявлено ряд порушень нормативно-правових актів: «Зокрема це використання атракціонів з тимчасовою електропроводкою, точки громадського харчування, на яких використовуються газові балони, продаж продуктів харчування на побережній зоні без належних документів та умов», – відзначив він.
Слід також зазначити, що згідно розпорядження голови облдержадміністрації перевірка та обстеження курортної території с.Залізний Порт триватиме до кінця туристичного сезону.
З 22 по 27 липня 2014 року перевірку здійснюватиме друга робоча група під керівництвом заступника начальника управління ДСНС у Херсонській області Андрія Білоусова.
Також Володимир Бондарчук підкреслив, що за результатами даної комісії буде розроблено ряд відповідних заходів та звернув окрему увагу на бездіяльність місцевих органів самоврядування.