Білозерський район отримав новий автомобіль швидкої допомоги

18 Липня 2014 16:49
7868_thumbСьогодні, 18 липня 2014 року, заступник голови обласної державної адміністрації – керівник апарату Сергій Тріщанович взяв участь в урочистій церемонії передачі спеціалізованого медичного автомобіля типу А на базі «Газель» для екстреної медичної допомоги в Білозерському районі. Церемонія проходила на території пункту постійного базування системи екстреної медичної допомоги, який розміщено в с. Токарівка Білозерського району.
 
За інформацією Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, зазначений медичний автомобіль обслуговуватиме 5 населених пунктів Білозерського району: села Токарівка, Орлово, Понятівка, Іванівка, Нова Тягинка з загальною чисельністю жителів близько 3,9 тис. чоловік.
 
Так, за словами Сергія Тріщановича в область надійшло 5 автомобілів швидкої допомоги від Міністерства охорони здоров’я України і перший із них направили саме до Білозерського району.
 
Спеціалізований автомобіль повністю укомплектований сучасним обладнанням, яке значно розширює можливості лікарів у наданні медичної допомоги пацієнтам. А це – не один десяток врятованих життів.
Крім того, у машинах швидкої передбачено все для створення комфортної роботи як водія, так і медичного персоналу.