Льодовий палац приймуть до комунальної власності Херсону

16 Липня 2014 11:17
khersonline.net

khersonline.net

Громади області готові взяти в комунальну власність Льодовий палац «Фаворит-Арена». Питання про це практично вирішене. Про це заявив на прес-конференції 15 липня міський голова Володимир Миколаєнко.

«Як тільки ми (міська рада – ред.) Проанонсували прийняття Льодового палацу в комунальну власність, тут же з’явилися якісь інвестори, які виставили нам претензії. Так, невпевнено … Чи то на 6, чи то на 7 мільйонів – за побудовані мережі. Тому зараз вже практично вирішено питання про те, що Палац готова взяти у власність обласна громада », – сказав він.

При цьому мер запевнив, що діти не залишаться без арени Льодового палацу, де вони займалися і до якої звикли, пише ПІК.

Нагадаємо, 5 червня цього року під час робочого виїзду до Льодового палацу міський голова Володимир Миколаєнко заявив про необхідність прийняти Льодовий палац у комунальну власність міста. На думку Володимира Миколаєнко, для вирішення фінансової складової питання, палац і обладнання необхідно прийняти в комунальну власність міської територіальної громади. Він сказав, що розраховує на підтримку такого рішення депутатським корпусом вже в червні.

Довідка. Льодова арена «Фаворит-Арена» побудована за стандартами Міжнародної Федерації Хокею. Комплекс зданий в експлуатацію 1 листопада 2008 року.
Розмір льодового поля 30 х 60 м. Стандартні борти IIHF виробництва Чехії – подвійні, скло зі стійками і захисною сіткою. Холодильний агрегат потужністю 580 кВт з рекуперацією тепла. Ще Одне тепло застосовується для потреб ковзанки та кліматичної установки. Площа льодової арени нового Палацу спорту – більше 2 тис. кв.м. Трибуни для глядачів розраховані на 450 осіб.