Східні ворота області під надійним замком

13 Липня 2014 10:57
OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа одному з стратегічних перехресть доріг на сході області, там де Запорізька область межує з Іванівським та Нижньосірогозьким районами Херсонщини створено новий міцний блокпост. «Має бути забезпечений жорсткий контроль і оборона кордону області для того, щоб жоден диверсант не проник на територію Херсонщини. Тому в області і створено черговий блокпост, який покликаний забезпечити високий рівень охорони кордону Херсонщини», – сказав голова обласної державної адміністрації Юрій Одарченко, побувавши на відкритті блокпосту у с.Нижні Торгаї Нижньосірогозького району.
На території блокпосту, який складається із двох контрольно-пропускних пунктів та намету для відпочинку вартових, цілодобово чергують 10 чоловік – представників силових структур, ДАІ, народної самооборони та жителів населеного пункту.
Сьогоднішні профілактичні дії, які попереджують появу ворога на теренах області, є дуже доречними. Тож, потрібно подякувати усім людям, які брали участь в організації блокпосту, та продовжують на добровільних засадах охороняти кордон області.
Адже сьогодні уся Херсонщина вболіває за те, щоб на території області не було ніяких заворушень і був збережений спокій.