Нагороджено переможців ралі «Чумацький шлях»

12 Липня 2014 19:02
7809_thumbЦієї суботи у м.Херсоні, біля ККЗ «Ювілейний» відбулася урочиста церемонія нагородження  призерів та переможців ралі «Чумацький шлях», яке проходило 11 та 12 липня.
Вручив нагороди переможцям змагання голова обласної державної адміністрації Юрій Одарченко. Так, за результатами заїздів, третє місце посів екіпаж у складі Миколи Чмиха та Олександра Вільчинського, друге – Юрія Шаповалова та Любомира Шумакова, переможцем став екіпаж у складі Олександра Салюка та Євгена Червоненка.
Голова облдержадміністрації подякував усім спортсменам, які взяли участь у змаганнях за те, що не зважаючи на складну ситуацію в країні вони змогли приїхати та подарувати свято херсонцям. Проведення автомобільного свята на Херсонщині  – це чергове свідчення того, що ми, працюючи сьогодні тут, змогли забезпечити на території області мир та спокій. За інформацією Автомобільної федерації України, ралі «Чумацький шлях» цього річ пройшло у вже знайомому, проте новому форматі. Чотири різноманітних, але традиційно вельми складних і вимогливих до учасників відрізки дистанції в діючому кар’єрі біля селища Тягинка в цей раз зайняли левову частку всієї дистанції. Усього лише на 123 з невеликим кілометра ралі припадає майже 116 кілометрів спецділянок – неймовірна щільність для цього етапу!
Отже, екіпажі пройшли 120 км. загальної дистанції і 112,96 км С/Д. Всього спецділянок – 8. У списку заявлених було більше 30 екіпажів.  Нагадаємо, що саме Херсонська гонка має свою особливість – це особливо пилові ділянки траси і спека.