В області побудований додатковий блокпост

9 Липня 2014 15:19

4_155“Зараз вживаються усі заходи для того, щоб на Херсонщині був спокій та порядок. Ми мусимо зробити все аби не допустити проникнення в місто людей, які можуть вчинити масові безлади та заворушення. Тому побудований блокпост саме біля Дар’ївського мосту є необхідним елементом в убезпеченні  області та унеможливлення будь-яких проявів сепаратистських дій на території Херсонщини», – підкреслили представники обласної державної адміністрації під час огляду додатково побудованого блокпоста в с. Дар’ївка.

Юрій Одарченко зазначив, що все було зроблено для технологічного облаштування новоствореного посту: «Необхідно організувати дієву систему контролю, яка б реально відслідковувала проходження вантажу і людей», – підкреслив він, звертаючись до представників міліції.

Заступник голови облдержадміністрації – керівник апарату Сергій Тріщанович повідомив, що даний блокпост зведений за три дні на добровільних засадах. Жодних коштів з місцевого бюджету не було використано.  Крім того, Сергій Тріщанович зазначив, що контроль проїзду людей на територію Херсонської області буде надзвичайно пильним та вестиметься цілодобово. Так, до оборонної роботи на новоствореному посту будуть залучені силові структури, представники самооборони.