Німеччина розгромила Бразилію

9 Липня 2014 07:54

загруженное (3)Збірна Німеччини феєрично вийшла до фіналу ЧС-2014. Підопічні Йоахіма Льова просто знищили господарів турніру в півфінальній зустрічі, відправивши у сітку воріт Жуліо Сезара аж 7!!! м’ячів.

Німці сьогодні трохи не дотягнули до свого рекорду результативності – 8:0 у грі з Саудівської Аравією на ЧС-2002. Ну а бразильці навіть перевершили свій найганебніший антирекорд – 0:6 від Уругваю у 1920 році.

Що стосується самого поєдинку, то, незважаючи на потужний старт від Пентокампеоне, інтрига в ньому померла дуже швидко. Відсутність Тіаго Сілви в обороні дала про себе знати вже на 10-й хвилині, коли після кутового Мюллер безперешкодно розстрілював ворота Жуліо Сезара.

Ну а що сталося з обороною господарів Мундіалю в середині тайму – важко пояснити. Чотири пропущені м’ячі за п’ять хвилин, гра в захисті на рівні команди пивзаводу, і сльози на обличчях сотень, а то і тисяч уболівальників на трибунах “Мінейрану”. Так бразильці прощалися з мрією про виграш домашнього чемпіонату.

Соціальними мережами активно гуляли жарти про те, що оборона бразильців – це переодягнена збірна Росії, а винен у всьому Правий Сектор. На перерву Бразилія йшла за рахунку 0:5, не створивши, за великим рахунком, жодного небезпечного моменту біля воріт Нойера.

На старті другої половини німці віддали супернику ініціативу, і у бразильців почало дещо виходити попереду. Проте майстерна гра німецького голкіпера нівелювала всі огріхи оборони його збірної. При цьому, контратаки Бундестіма продовжували нести смертельну небезпеку для Жуліо Сезара.

Шостий м’яч у ворота бразильців був відправлений на 70-й хвилині гри після чергового провалу в обороні, який Шюррле і Лам розіграли, немов на тренуванні. А вже менше ніж за десять хвилин той же Шюррле своїм дальнім ударом із серії тих, що не беруться, увігнав останній цвях у труну бразильської збірної.

Пентокампеоне вдалося відіграти один гол, але про престиж тут не може бути і мови. Без Неймара і допомоги суддів, які на цьому ЧС відверто симпатизували господарям, команда Сколарі в атаці продемонструвала повну беззубість, а в обороні – абсолютний хаос.

Бундестім же розставив все по своїх місцях, і Бразилія тепер може сподіватися максимум на “бронзу”, за яку доведеться поборотися з слабшою командою іншого півфіналу. Хоча, з такою грою як сьогодні, вболівальники селасао уже мало на що розраховують.