В область залучатимуться іноземні інвестиції для розвитку зрошення

8 Липня 2014 18:18
IMG_7475_1

Ігор Клим на сесії обласної ради

У ході засідання Херсонської обласної ради прийнято 25 рішень, серед яких рішення про виконання програми економічного, соціального та культурного розвитку області на 2014 рік за підсумками I кварталу 2014 року, про внесення змін до обласної програми відновлення авіаційної діяльності та розвитку аеропорту «Херсон» на 2013-2015 роки.

Так, стосовно внесення змін до програми економічного, соціального та культурного розвитку області, заступник директора Департаменту економічного, регіонального розвитку та торгівлі облдержадміністрації Ігор Клим зазначив, що обсяг експорту товарів за січень – лютий 2014 року становив 38,7 млн дол. США, імпорту – 26,8 млн дол. США. Крім того, за словами Ігоря Клима, з початку року заробітна плата зросла на 4,7%.
Із цього приводу головою облдержадміністрації Юрієм Одарченком було зазначено: «На сьогодні ми працюємо над тим, аби скоротити заборгованість із заробітної плати вже у цьому кварталі».
Також було акцентувано увагу на тому, що в області найближчим часом буде створено робочу групу, яка працюватиме над залученням іноземних інвестицій в розбудову системи зрошення.